Yahya B. Main ve Ebü Abdillah Ahmed B.el-Hasan es-Süfi’nin Yahya’dan rivayet ettiği Hadis Cüz’ü - Ağırman, Cemal (My University, 1988)
unknown
Keywords: Din; Hadis ve hadis ilmi; İLAHİYAT - HADİS; İslam Dini