K562 ve mel hücre modelinde G proteinlerinin farklılaşma üzerindeki rolünün incelenmesi - Küçükkaya, Bahire (My University, 1992)
unknown
Keywords: Bölgesel fizyoloji; İnsan fizyolojisi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-BİYOFİZİK