Bir ya da birden fazla tür içeren çeşitli gram olumsuz bakteri süspansiyonlarına karşı tavşanlarda elde edilen antiserumların saf lipopolisakkaritler ile çapraz IgG reaktivitelerinin araştırılması - Tarım, Özhan (My University, 1998)
unknown
Keywords: MİKROBİYOLOJİ