Yeni ürün/ yeni hizmet arayışında kredi kartları ve Türk bankacılık sistemindeki uygulama - Mehter, Sibel (My University, 1994)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; BANKACILIK-KREDİ KARTLARI; Ekonomi; Finansman ekonomisi