Son yirmi yılda Türk endüstrisinde Türk tasarımcılar (Endüstri tasarımı eğitiminin beraberinde endüstrinin tasarımcıları istihdam etme biçimleri) - Yolsever Düzakın, Esin (My University, 2000)
unknown
Keywords: Endüstri-ürünler-tasarım; Tasarım Endüstriyel