10 - 12 yaş grubu futbolcularda video- teyp aracılığıyla futbol tekniklerinin öğretimi sözel öğretim yöntemiyle eğitim görenlerle kıyaslanması - Erdem, Kamil (My University, 1992)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; Futbol; SPOR-SPOR EĞİTİMİ; Top oyunları