Tiroid hormonlarının glukoz metabolizmasına ve endotel fonksiyonlarına etkileri - Deyneli, Oğuzhan (My University, 2001)
unknown
Keywords: Beslenme ve metobolizma hastalıkları; Endokrinoloji; Hastalıklar; Iç Hastalıkları; iç salgı yapıcı sistemler hastalıkları; Kan yapıcı; lenfatik; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tıp-iç Hastalıkları