p-Aminobenzoik asit türevi ilaçların miktar tayini hakkında - Yars, Ünal (Marmara Pharmaceutical Journal, 1989)
Bu çalışmada, p-aminobenzoik asit esterlerinin miktar tayininde kullanılmış olan değişik yöntemlerin açıklaması yapılmıştır.