Asenkron motorlarda değişik stator sargı yapısının çalışma büyüklüklerine etkisi ve optimal bakımdan değerlendirilmesi - Temiz, İsmail (My University, 1996)
unknown
Keywords: Asenkron; Elektrik enerjisinin üretimi; Jenaratörler ve parçaları; MOTORLAR; Uygulamalı fizik