GAP’ın meydana getireceği dış çevre değişiklikleri ve işletmeler üzerindeki etkileri - Ekinci, Hasan (My University, 1994)
unknown
Keywords: GAP-İŞLETMELER; Genel yönetim; STRATEJİK YÖNETİM-; Yürütmenin yönetimi