Dikey bütünleşmiş sistemlerde güç kaynakları ve ödüllendirme gücü üzerine bir uygulama - Aldemir, Sabriye (My University, 1995)
unknown
Keywords: Genel yönetim; PAZARLAMA-DAĞITIM KANALLARI; PAZARLAMA-ÖDÜLLENDİRME GÜCÜ; Üretim yönetimi