AT ile Türkiye’de ulaştırma politikaları ve bu bağlamda karayolu ile eşya ulaştırması politikaları - Köksal, B. Can Fatih (My University, 1996)
unknown
Keywords: Karayolu taşımacılığı; Taşımacılık (Yüzey taşımacılığı); TAŞIMACILIK-KARAYOLU