Doğu sanatını temellendiren inançların görsel biçimlere dönüşmesi, Şamanizm etkileri ve Mehmet Siyah Kalem resimleri - Uygun, Mehmet (My University, 1992)
unknown
Keywords: MEHMET SİYAH KALEM; RESİM-DOĞU RESMİ-TARİH; ŞAMANİZM