Aromatik primer amin grubu içeren 1,3,4-Tiyadiazol türevi Schiff bazlarının sentezi - Solak (Poyraz), Nilüfer (My University, 2002)
unknown
Keywords: Eczacılık Kimyası; Farmakoloji ve tedavi; Farmasötik; İlaçlar (Meteria medika); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri