Woodcock-Johnson bilişsel yetenek testi resimli-sözcük dağarcığı (picture vocabulary) alt testinin okul öncesi ve ilkokul çocuklarına uyarlaması - Toraman, Şafak (My University, 1997)
unknown
Keywords: Eğitim; İlk öğretim; ÖĞRENCİLER-İLKÖĞRETİM; Yetenek testleri