Kambiyo senetlerine ilişkin kanunlar ihtilafı kuralları - Özdemir, Hatice (My University, 1993)
unknown
Keywords: Ceza hukuku; DEVLETLER HUKUKU-KAMBİYO; Eğitim ve okullar; Hukuk; ÖZEL HUKUK-KAMBİYO SENETLERİ