Nizam ül Mülk'ün Siyasetname adlı eserinde yöneten yönetilen ilişkisi - Genç, Bahar (My University, 2019)
nizamül Mülk'ün Siyasetname adlı eserinin yöneten yönetilen ilişkisi bakımından incelenmesi

THE RELATIONS BETWEEN THE RULING CLASS-SUBJECT IN NIZAM UL MULK’S SIYASAT-NAMA
Keywords: Niẓām al-Mulk, 1018-1092; nizam ül mülk; Nizam’ül-mülk, 1018-1092; Political science; ruling class; Siyāsatʹnāmah; siyasatnama; Siyaset bilimi; Siyasetname; sociology; sosyoloji nizam ul mulk; subject; yöneten yönetilen ilişkisi