Yana Milli Yul (Yeni Milli Yol) Dergisi ve tatar aydınlarından M. Ayaz İshaki (İdilli)’nin siyasi görüşleri - Güngör, Şule (My University, 1994)
unknown
Keywords: M.AYAZ İSHAKİ (İDİLLİ); TATARLAR-TARİH