İzmit şer’ iyye sicili: (4 Muharrem 1220- 25 Şevval 1230 )( 4 Nisan 1805- 30 Kasım 1814) - Akşener, Meral (My University, 1992)
unknown
Keywords: İKTİSAT TARİHİ-OSMANLI İMPARATORLUĞU; ŞEHİR TARİHLERİ-İZMİT; ŞER’İYYE SİCİLLERİ-İZMİT