Türkiye’de yabancı sermaye yatırımlarının sektörlere dağılımının istatistiksel olarak incelenmesi - Reçber, Pervin (My University, 1992)
unknown
Keywords: Ekonomi; Finansman ekonomisi; YABANCI SERMAYE-TÜRKİYE; Yatırım