Üretim sistemlerinin organizasyon yapıları üzerindeki etkileri. Şebeke organizasyon yapıları üzerine bir değerlendirme - Gül, Gülistan (My University, 1998)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Organizasyon; Yürütmenin yönetimi