İstanbul’daki okulöncesi eğitim kurumlarında eğitimde bilgisayar kullanımının tesbiti ve yöneticiler ile öğretmenlerin bilgisayarlara karşı tutumlarının incelenmesi - Koraltürk, Sevil (My University, 1997)
unknown
Keywords: BİLGİSAYAR,EĞİTİMDE; OKUL ÖNCESİ EĞİTİM