Effect of physical environment on the workers efficiency in industry : workers perspective - Kayyalı, Iyad (My University, 1992)
unknown
Keywords: Fabrika yönetimi; Genel yönetim; İŞLETMELER-FİZİKİ KOŞULLAR; İŞLETMELER-İŞÇİLER-ETKİNLİK; PERSONEL YÖNETİMİ-FİZİKİ ÇEVRE