Braden ölçeği ile hastaların risklerinin belirlenmesi ve planlı hemşirelik bakımının bası yaralarının önlenmesindeki etkinliğinin saptanması - Oğuz, Sıdıka (My University, 1997)
unknown
Keywords: HEMŞİRELİK HİZMETLERİ