Asetazolamid ve tabletlerinde çözünme hızı araştırmaları - Çolak, Şükran (My University, 1989)
unknown
Keywords: ECZACILIK-FARMASÖTİK; Farmakoloji ve tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Uygulamalı eczacılık