Gastroenterit olgularında etken mikroorganizmaların dağılımı ve bu dağılımda campylobacter cinsi bakterilerin yeri - Uygun, Zuhal (My University, 1991)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Sindirim sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-MİKROBİYOLOJİ