Görsel sanatlarda oyunsallık Rönesans- Dada- Sürrealizm - Azeri, Nazan (My University, 2000)
unknown
Keywords: 1400 - 1599; coğrafi; Güzel ve dekoratif sanatlar; kişilere göre ele alış; Resim Rönesans; Resim Sanatı; Tarihi