Алтернативи за оптимизиране на управлението на тениса на маса в гр. истанбул за присъждане на образователната и научна степен - Sabrioğlu, Sabri (My University, 2011)
unknown
İstanbul’da masa tenisi sporu yönetiminde yeni alternatif yaklaşımlar
Keywords: Beden Eğitimi ve Spor; Tenis