Örgüt büyüklüklerine bağlı olarak liderlik tarzları ve iş tatmini arasındaki ilişkiler - Ferik, Irmak Funda (My University, 1997)
unknown
Keywords: İş tatmini; LİDERLİK TARZI; ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ-LİDERLİK