Normalde ve aterosklerozda trombositlerde glikojen metabolizması. - Ünlüer, Ayten (My University, 1986)
unknown
Keywords: BİYOLOJİ-TROMBOSİTLER; Farmakoloji ve tedavi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Uygulamalı eczacılık