Karizmatik liderin vefatından sonra karizmanın rutinleşmesi örneği olarak Said Nursi'nin vefatından sonra nurculuğun bölünmesi (ilk talebeler) - Boyacı, Muhammed Seyyid (My University, 2019)
MAX WEBER'İN KARİZMATİK LİDERLİK VE KARİZMANIN RUTİNLEŞMESİ TİPOLOJİLERİNİN ÜLKEMİZDE SAİD NURSİ VE SAİD NURSİ'NİN İLK TALEBELERİ EKSENİNDE İNCELENMESİ AMAÇLANMIŞTIR

MAX WEBER'İN KARİZMATİK LİDERLİK VE KARİZMANIN RUTİNLEŞMESİ TİPOLOJİLERİNİN ÜLKEMİZDE SAİD NURSİ VE SAİD NURSİ'NİN İLK TALEBELERİ EKSENİNDE İNCELENMESİ AMAÇLANMIŞTIR
Keywords: DİN SOSYOLOJİSİ; Felsefe ve din; Islam; İslam; KARİZMA; KARİZMANIN RUTİNLEŞMESİ NUR; MAX; NUR; NURCULUK; NURSİ; Philosophy and religion; RUTİNLEŞME; SAİD; SOSYOLOJİ; WEBER