Üniversitelerde kapalı spor salonları planlama kriterleri - Sel, Serhat (My University, 1990)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-TESİSLER-ÜNİVERSİTELER