Levonorgestrel salgılayan rahim içi sistem kullanan hastalarda endometrial tabakanın değerlendirilmesinde Saline İnfuzyon Sonohisterografinin yeri ve önemi - Temir, Pınar (My University, 2009)
unknown
Keywords: Kadın Hastalıkları ve Doğum; Tıp