Halka arz ve İMKB’ de halka arzların kısa dönem fiyat performansı Tekstil sektörü üzerine bir uygulama - Gegin, Eren (My University, 2001)
unknown
Keywords: İMKB, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası; TEKSTİL-TÜRKİYE