Aşil tendon rüptürünün akut ve gecikmiş tamirinde kullanılan dikiş materyalinin tendon tutma kapasitesinin karşılaştırılması : deneysel çalışma - Aşansu, Mustafa Akif (My University, 2015)
unknown
Keywords: Ortopedi; Travmatoloji