İletişim kalitesi ile örgüt iklimi, örgüte bağlılık ve işi terk etme niyeti arasındaki ilişkiler - Baransel Küçük, Şenay (My University, 1996)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Örgüt İklimi; Yürütmenin yönetimi