Serebrovasküler malformasyonlarda metalloproteinazların immuhistokimyasal yöntemle incelenmesi - Güçlü, Bülent (My University, 2004)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Nöroşirürji; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri