Türk çini sanatında form, dekor teknikleri ve matara formunun araştırılması, bunlardan çıkışlı çağdaş yorumlar - Aydın, Kadriye (My University, 1995)
unknown
Keywords: ÇİNİ SANATI-TASARIM; Güzel ve dekoratif sanatlar; Seramik sanatları