Yeniden örnekleme yaklaşımı olarak Bootstrap yöntemi ve Türkiye ithalat modeline uygulanması - Altaş, Dilek (My University, 2000)
unknown
Keywords: Ekonometri; Ekonomi; İstatistik; İthalat_Türkiye; Yeniden Örnekleme