Cumhuriyet dönemi depremlerin basına yansıması (1923-1983) - Bulut, Ümit (My University, 2017)
Bu tez çalışmasında cumhuriyet dönemi depremlerinin tarihsel incelemesi amaçlanmıştır. ABSTRACT In this thesis, it is aimed to analyze the historical study of republican period earthquakes.
Keywords: 20.yy; Basın; Depremler; Depremler, Basında; Earthquakes; Tarih; Turkish Press; Türk Basını Turkey; Türkiye