Merzifon Yöresindeki yaygın halk inançları ve dini inançların fert üzerindeki etkileri - Sönmez, Ahmet (My University, 1997)
unknown
Keywords: Batıl İnançlar; Dini inançlar; Halk inanışları; Halkbilim