Küçük ve orta boy işletmelerin üretim, istihdam ve ihracat üzerine etkileri - Yahya, Salih (My University, 1998)
unknown
Keywords: Dış ticaret; İHRACAT_TÜRKİYE; İSTİHDAM; Küçük İşletmeler; Ticaret; Üretim