Siyasal argümantasyonda metafor ve metoniminin rolü 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri örneği - Özgür, Ömer Faruk (My University, 2017)
İletişim bilimi üniversitelerde, radyo televizyon sinema, halkla ilişkiler, reklam, grafik tasarım, kişilerarası iletişim vb adlarla eğitimleri verilmiştir.

Communication science have been separated many disiplines over time. Under the specialization of universities, they have been trained in journalism, radio and television cinema, public relations, advertising, graphic design, interpersonal communication, etc.
Keywords: Argümantasyon; İkna stratejileri; İletişim, Siyasal yönler; Metafor; Metaphor; Metonimi Political Communication; Metonymy; Seçimler; Siyasal iletişim; Siyasal İletişim; Siyasal partiler; The Argumentation; Türkiye