Meme kanserli hastalarda normal ve tümöral doku örneklerinde Human Papilloma Virüs (HPV) DNA sıklığı ve HPV tip tayini - Gümüş, Mahmut (My University, 2003)
unknown
Keywords: Hastalıklar; kan kanseri; Kanserler; Onkoloji; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tümörler ve çeşitli bulaşıcı hastalıklar