Holotransformasyon metodu ile veri şifreleme - Ülger, Cem (My University, 1999)
unknown
Keywords: Bilgisayar programlaması; Bilgisayar sistemlerinde veri; Genel Konular; Şifreler; Veri güvenliği; Veri şifreleme