Türklerde geleneksel atlı sporların yapılışı, kaynağı ve bilinmeyen yeni boyutları - Türkmen, Mehmet (My University, 1996)
unknown
Keywords: Atlı sporlar ve hayvan yarışları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR