Pozitif psikolojik sermaye'nin, iş becerikliliği ve üretkenlik karşıtı iş davranışları üzerindeki etkileri - Şahin, Yekta (My University, 2017)
Artan Rekabet ABSTRACT Increasing competition
Keywords: Counterproductive work Behavior; Çalışma; İş Becerikliliği; Job Crafting; Psikoloji, Endüstriyel; Psikolojik Sermaye; Psikolojik yönler; Üretkenlik Karşıtı İş Davranışı Psychological Capital