Sermaye akımlarının kredi kanalı yoluyla büyümeye etkisi: Türkiye örneği - Özkan, Levent (My University, 2017)
Uluslararası sermaye akımlarının ülke ekonomilerine birçok etkisi söz konusuolmaktadır. ABSTRACT International capital flows have many effects on the country economies.
Keywords: Büyüme; Credit Channel; Ekonomi, Uluslararası; Ekonomik durum; Growth; Kredi Kanalı; Monetary TransmissionMechanism; Parasal AktarımMekanizması; Turkish Economy; Türkiye; Türkiye Ekonomisi Foreign Capital Flows; Yabancı sermaye; Yabancı Sermaye Akımları