Akut miyokard infarktüsünde ağrı değerlendirilmesi - Okur, Hasibe (My University, 1997)
unknown
Keywords: Hastalıklar; İç Hastalıkları; Kalp damar sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri