İstatistiksel veri sistemleri ve basın sektöründe bir karar destek sistemi uygulaması - Sütçü, Cem S. (My University, 1995)
unknown
Keywords: BASIN-İSTATİSTİKSEL VERİ SİSTEM; Belirli tipteki veri dosyaları ve veri tabanları; Bilgisayar programlaması; Bilgisayar sistemlerinde veri; Genel Konular; İSTATİSTİK-VERİ SİSTEMLERİ; Şebeke veri tabanları